AlmereStart.nl wenst je een fijne Vrijdag
 
Verwijder blok
ZoekenGoogle Kruislinks
Verwijder blok
Filemeldingen


Op dit moment geen files

Bron: FileIndex.nl
Advertentie


Nieuwsartikel


Almere - 112 zwartrijders betrapt in openbaar vervoer

(Bron: Omroep Flevoland)
15 Mar 2019 om 06:42

Bij controles in het openbaar vervoer in Almere zijn donderdagavond 112 zwartrijders betrapt. Twee daarvan werden aangehouden. De een had nog een boete van 450 euro openstaan die hij niet direct kon betalen. De andere werd gezocht omdat zijn DNA aangetroffen was bij een inbraak in Lelystad.

Alle reizigers werden gecontroleerd op een geldig vervoersbewijs. Wie zwart rijdt, wordt ook meteen door het systeem van de politie gehaald om te kijken of er nog openstaande boetes zijn of dat ze om een andere reden bekend zijn bij de politie. Zo kreeg een andere zwartrijder een gerechtelijke uitspraak uitgereikt, waarin hij was veroordeeld tot een boete van 1509 euro voor zwart reizen in het openbaar vervoer.

Bij de controles werkte de politie samen met handhavers van de NS en Keolis. In totaal werden 15 treinen en 164 bussen gecontroleerd in Almere Buiten, Haven en Centrum. Ook machinisten en chauffeurs werden gecontroleerd. Er werden 85 blaastesten afgenomen bij de bestuurders, maar daarbij waren geen bijzonderheden geconstateerd.Lees het volledige artikel op de website van Omroep Flevoland via deze link.
Poll


Icedome gaat voor Almere veel goed doen!

Ja, zeker weten

Misschien

Nee, echt niet

Ik geef niks om schaatsen

Heerenveen had moeten winnen

Zoetermeer had moeten winnen

Alle polls