AlmereStart.nl wenst je een fijne Vrijdag
 
Verwijder blok
ZoekenGoogle Kruislinks
Verwijder blok
Filemeldingen


Op dit moment geen files

Bron: FileIndex.nl
Advertentie


Nieuwsartikel


Almere - Almere City FC klaar voor eerste finale tegen De Graafschap

(Bron: Omroep Flevoland)
16 May 2018 om 12:14

De voetballers van Almere City FC zijn klaar voor de finale van de play-offs tegen De Graafschap. Donderdagavond vindt in Almere het eerste duel plaats, met als inzet een ticket voor de eredivisie voor komend seizoen.

Zelfde opstelling als tegen Roda JC
Trainer Jack de Gier kan beschikken over een fitte selectie. Alleen de al langer geblesseerden Josef Kvida en Delvechhio Blackson ontbreken. Clubtopscorer Arsenio Valpoort stond woensdagochtend wel weer op het trainingsveld, maar hij zit naar verwachting niet bij de wedstrijdselectie. Aan de opstelling gaat trainer De Gier niet sleutelen. Dat betekent dat Almere City in dezelfde opstelling speelt als afgelopen zondag tegen Roda JC.

De laatste training voor het duel met De Graafschap trok veel aandacht van de media. Zo waren er ook cameraploegen van NOS, FOX Sports, De Telegraaf en verslaggevers van diverse kranten aanwezig.

Vanmiddag start bouw extra tribune
Woensdagmiddag omstreeks 3.30 uur wordt er gestart met de bouw van een extra tribune in het Yanmar stadion. Die moet plaats bieden aan 600 extra fans. Daardoor kunnen er donderdagavond 3.600 toeschouwers aanwezig zijn. Omroep Flevoland doet via de radio live verslag van het duel, dat om 20:45 uur begint. Lees het volledige artikel op de website van Omroep Flevoland via deze link.
Poll


Icedome gaat voor Almere veel goed doen!

Ja, zeker weten

Misschien

Nee, echt niet

Ik geef niks om schaatsen

Heerenveen had moeten winnen

Zoetermeer had moeten winnen

Alle polls