AlmereStart.nl wenst je een fijne Vrijdag
 
Verwijder blok
ZoekenGoogle Kruislinks
Verwijder blok
Filemeldingen


Op dit moment geen files

Bron: FileIndex.nl
Advertentie


Nieuwsartikel


Almere - Gemeente Almere: 'Oplossing voor alle bewoners Diamondiaal'

(Bron: Omroep Flevoland)
15 Apr 2019 om 20:16

Voor alle bewoners die woonproject Diamondiaal gedwongen moeten verlaten is een tijdelijke oplossing gevonden. Voor hen is andere woonruimte. Volgens de gemeente Almere zijn alle gezinnen akkoord gegaan met de oplossing.

Het appartementencomplex in de wijk Oosterwold wordt dinsdagmorgen om 08:00 ontruimd vanwege een financieel conflict tussen Stichting Diamondiaal en de eigenaar van het pand, Woonfonds MeerWonen. Volgens MeerWonen hield Diamondiaal zich niet aan de afspraken voor het woonproject voor statushouders en mensen met een laag inkomen.

De rechter oordeelde in maart dat de overeenkomst tussen beide organisaties terecht was ontbonden. Daarna bepaalde de deurwaarder dat Diamondiaal het complex dinsdag 16 april leeg zou moeten opleveren.

Uitzetting voorkomen
Een zestal huurders probeerde de uitzetting nog te voorkomen via kort gedingen afgelopen vrijdag, maar werd maandag in het ongelijk gesteld.

Volgens een woordvoerder van MeerWonen was een aantal bewoners maandagavond nog bezig hun spullen te pakken. Dinsdagochtend wordt het pand gecontroleerd. De deurwaarder zal alle spullen die niet zijn weggehaald, meenemen.Lees het volledige artikel op de website van Omroep Flevoland via deze link.
Poll


Icedome gaat voor Almere veel goed doen!

Ja, zeker weten

Misschien

Nee, echt niet

Ik geef niks om schaatsen

Heerenveen had moeten winnen

Zoetermeer had moeten winnen

Alle polls