AlmereStart.nl wenst je een fijne Vrijdag
 
Verwijder blok
ZoekenGoogle Kruislinks
Verwijder blok
Filemeldingen


Op dit moment geen files

Bron: FileIndex.nl
Advertentie


Nieuwsartikel


Almere - Tijdelijke fietsenstalling bij station Almere Centrum

(Bron: Omroep Flevoland)
16 May 2018 om 08:55

Er komt een tijdelijke fietsenstalling bij station Almere Centrum tegenover het WTC Alnovum. Dat hebben de NS en ProRail besloten. De tijdelijke stalling is nodig omdat de bestaande fietsenstalling aan de westzijde van het station binnenkort dicht gaat. Voor de 80 abonnementhouders worden fietskluizen aangeboden. 

Stallingen krijgen nieuw toegangssysteem
Op zo'n 40 stations in heel Nederland beheert de NS onbemande bewaakte fietsenstallingen. Die hebben een toegangssysteem dat volgens de NS niet meer van deze tijd is. De komende maanden wordt het systeem vervangen door een nieuwe variant. 

Voorlopig geen nieuw toegangssysteem in Almere
NS en ProRail hebben besloten dit nieuwe toegangssysteem op Almere Centrum niet te plaatsen. Dat komt omdat de bestaande stalling op korte termijn vernieuwd zal worden. Het is de bedoeling dat er grotere stallingen komen bij het station. Dat is onderdeel van de opknapbeurt van het station Almere Centrum waarover de NS, ProRail, de gemeente Almere en de provincie Flevoland nog gesprekken voeren.

De verwachting is dat de nieuwe stallingen in 2021 gereed zijn. Tot die tijd kan gebruik worden gemaakt van de tijdelijke fietsenstalling.Lees het volledige artikel op de website van Omroep Flevoland via deze link.
Poll


Icedome gaat voor Almere veel goed doen!

Ja, zeker weten

Misschien

Nee, echt niet

Ik geef niks om schaatsen

Heerenveen had moeten winnen

Zoetermeer had moeten winnen

Alle polls