AlmereStart.nl wenst je een fijne Woensdag
 
Verwijder blok
ZoekenGoogle Kruislinks
Verwijder blok
Filemeldingen


Op dit moment geen files

Bron: FileIndex.nl
Advertentie


Nieuwsartikel


Almere - Zaak mishandeling agenten Middenhof opnieuw uitgesteld

(Bron: Omroep Flevoland)
11 Oct 2018 om 17:50

De rechtszaak tegen een 28-jarige man uit Zeewolde, die verdacht wordt van mishandeling van twee agenten aan de Middenhof in Almere, is voor de tweede keer uitgesteld. Dat meldt De Telegraaf. De man stond donderdag samen met drie familieleden voor de politierechter. Hun advocaat vroeg om extra onderzoek en wil dat de Rijksrecherche zich over de zaak buigt, om de rol van de politie te onderzoeken. 

Op 21 juli moest de politie in actie komen na een melding van een mogelijke ontvoering in Almere Haven. Een meisje zou tegen haar wil gedwongen worden in een auto te stappen. Toen de politie arriveerde, mondde het uit in een vechtpartij. De politie moest pepperspray gebruiken. Uiteindelijk raakten twee agenten gewond. De hele vechtpartij werd vastgelegd op video. De hoofdverdachte werd aangehouden vanwege mishandeling. Drie familieleden werden opgepakt omdat die zich met geweld verzet hebben tegen agenten. 

De advocaat vertelde volgens de Telegraaf aan de rechter dat de politie selectief heeft gehandeld bij de samenstelling van het strafdossier.  "Iedereen met een Marokkaans uiterlijk werd niet gevraagd om te getuigen", aldus de advocaat in gesprek met de krant. 

De politierechter gaat zich over de verzoeken buigen. De zaak wordt eind januari hervat.

[StoryTelling:Media:82EE8436D54AD367C12582D100765BB3]

Lees het volledige artikel op de website van Omroep Flevoland via deze link.
Poll


Icedome gaat voor Almere veel goed doen!

Ja, zeker weten

Misschien

Nee, echt niet

Ik geef niks om schaatsen

Heerenveen had moeten winnen

Zoetermeer had moeten winnen

Alle polls