AlmereStart.nl wenst je een fijne Vrijdag
 
Verwijder blok
ZoekenGoogle Kruislinks
Verwijder blok
Filemeldingen


Op dit moment geen files

Bron: FileIndex.nl
Advertentie


Nieuwsartikel


Dronten - Bestuur Leefbaar Dronten stapt op

(Bron: Omroep Flevoland)
16 May 2018 om 19:40

Het bestuur van Leefbaar Dronten is opgestapt omdat het naar eigen zeggen geen heil ziet in de aanstaandecoalitie met de VVD en ChristenUnie. Het is de tweede keer in korte tijd dat het bestuur opstapt. In november gebeurde dat ook.

Secretaris Ad Streng geeft aan dat er meer dingen speelden dan het vormen van een coalitie. Volgens hem is er een tweedeling in de partij ontstaan tussen mensen die per se willen meebesturen en de mensen die de vereniging willen laten draaien zoals het is vastgelegd in de statuten.Daarnaast zegt Streng dat de budgetten van de campagne zijn overschreden. Ook vindt hij dat fractievoorzitter Jan Ammerlaan dominant gedrag vertoont.

'Ik betreur de gang van zaken'
Ammerlaan reageert dat er qua inzicht verschillen zijn op een aantal punten. "Dat kan gebeuren, en gaat absoluut niet over de te vormen coalitie." Volgens hem staat er in de statuten niets over het wel of niet vormen van een coalitie. "Bovendien zitten we al heel lang in de coalitie. Daar heeft nooit iemand een probleem van gemaakt. Sterker nog, iedereen is er trots op.”

Ammerlaan betreurt dat het bestuur ervoor heeft gekozen heeft om op te stappen. "We hebben geprobeerd om er samen uit de komen en dat is helaas niet gelukt. Ik weiger om mee te doen aan het moddergooien."Hij zegt daarnaast dat het campagnebudget niet overschreden is.

Het opgestapte interim bestuur van Leefbaar Dronten werd volgens Ammerlaan in juni sowieso al vervangen.Lees het volledige artikel op de website van Omroep Flevoland via deze link.
Poll


Icedome gaat voor Almere veel goed doen!

Ja, zeker weten

Misschien

Nee, echt niet

Ik geef niks om schaatsen

Heerenveen had moeten winnen

Zoetermeer had moeten winnen

Alle polls