AlmereStart.nl wenst je een fijne Maandag
 
Verwijder blok
ZoekenGoogle Kruislinks
Verwijder blok
Filemeldingen


Op dit moment geen files

Bron: FileIndex.nl
Advertentie


Nieuwsartikel


Emmeloord - Raadsleden zien verbouwing Bosbad wel zitten

(Bron: Omroep Flevoland)
15 Apr 2019 om 23:42

Raadsleden in Noordoostpolder staan open voor een flinke verbouwing van zwembad het Bosbad in Emmeloord. Dat bleek maandagavond tijdens een vergadering over het zwembad. Het bad is verouderd en moet gerenoveerd worden. De vraag is alleen: hoe?

Om daar antwoord op te krijgen, heeft het college van burgemeester en wethouders vier scenario's voorgesteld aan de raad, namelijk: een opknapbeurt (3.6 miljoen euro), een grondige renovatie (10.3 miljoen euro), nieuwbouw (10.7 miljoen euro) of een golfslagbad (13.8 miljoen euro).

Wat het college betreft, blijft het vanwege de kosten bij een opknapbeurt. Van raadsleden mag de renovatie wel wat uitgebreider. Zij willen daarom dat het college ook gaat kijken naar de mogelijkheden van nieuwbouw, plus de opties om meer recreatie in het bad te verwerken.

Bioscoop
Deze wens heeft het Bosbad zelf ook. Directeur Marcel Jagersma is dan ook blij dat de raadsleden open staan voor een uitgebreide verbouwing. Jagersma heeft zelf ook al wat idee├źn: "Bijvoorbeeld een drive-in bioscoop in het zwembad of zwemdisco's. Ook het banenzwemmen dat nu booming is zouden we meer kunnen faciliteren", vertelt de directeur.

Of zijn wensen vervuld worden, zal nog moeten blijken. Eerst wordt er achter de schermen onderzocht wat financieel mogelijk is voor het zwembad. Daarna komen de raadsleden weer bij elkaar.Lees het volledige artikel op de website van Omroep Flevoland via deze link.
Poll


Icedome gaat voor Almere veel goed doen!

Ja, zeker weten

Misschien

Nee, echt niet

Ik geef niks om schaatsen

Heerenveen had moeten winnen

Zoetermeer had moeten winnen

Alle polls