AlmereStart.nl wenst je een fijne Woensdag
 
Verwijder blok
ZoekenGoogle Kruislinks
Verwijder blok
Filemeldingen


Op dit moment geen files

Bron: FileIndex.nl
Advertentie


Nieuwsartikel


Flevoland - MC Zuiderzee: beperkte communicatie zeker geen onwil

(Bron: Omroep Flevoland)
10 Jan 2019 om 21:58

Dat er de afgelopen maanden weinig communicatie vanuit het MC Zuiderzee naar de buitenwereld is geweest, was zeker geen kwestie van onwil. Dat laat het ziekenhuis weten, gevraagd naar een reactie op een brief die gemeente Lelystad vorige maand heeft gestuurd.

In de brief schrijft burgemeester Ina Adema dat inwoners van Lelystad onvoldoende weten waar ze terecht kunnen voor medisch specialistische zorg. In de brief wordt gesproken over het ontstaan van een 'negatief sentiment' over de ziekenhuiszorg in de stad.

Onduidelijkheid
Woordvoerder Geoffrey Rook van het MC Zuiderzee stelt dat het na de doorstart eind november nog enige tijd onduidelijk was welke zorg er nog aangeboden kon worden. Het faillissement zorgde er namelijk voor dat de zorg grotendeels was afgebouwd. Het opnieuw opstarten daarvan kostte tijd.

Dit kwam mede doordat in samenspraak met ziekenhuis St Jansdal vooruitgekeken moest worden naar de periode na 1 maart. Vanaf dat moment is het Harderwijkse ziekenhuis immers pas de baas in Lelystad. Tot die tijd valt het MC Zuiderzee nog onder verantwoordelijkheid van de curator. 

Omdat inmiddels wel duidelijk is voor welke ingrepen patiĆ«nten weer in het ziekenhuis terecht kunnen, kan er ook meer over gecommuniceerd worden zegt het ziekenhuis.Lees het volledige artikel op de website van Omroep Flevoland via deze link.
Poll


Icedome gaat voor Almere veel goed doen!

Ja, zeker weten

Misschien

Nee, echt niet

Ik geef niks om schaatsen

Heerenveen had moeten winnen

Zoetermeer had moeten winnen

Alle polls