AlmereStart.nl wenst je een fijne Woensdag
 
Verwijder blok
ZoekenGoogle Kruislinks
Verwijder blok
Filemeldingen


Op dit moment geen files

Bron: FileIndex.nl
Advertentie


Nieuwsartikel


Flevoland - Waar Senioren+ verdwijnt, is waar 50PLUS weer verschijnt

(Bron: Omroep Flevoland)
10 Jan 2019 om 20:42

De politieke partij 50PLUS doet haar herintrede in de Provinciale Staten. Tot aan de verkiezingen van 20 maart zal statenlid Erik Boshuijzen weer namens 50PLUS het woord gaan voeren. Dat maakt landelijk partijvoorzitter van 50PLUS Geert Dales bekend.

Ouderensoap
50PLUS kwam na de verkiezingen met twee zetels in de Provinciale Staten terecht. Onderlinge meningsverschillen zorgden ervoor dat statenlid Boshuijzen zich afsplitste en verder ging als Senioren+. Wout Jansen vormde daardoor als enige de 50PLUS-fractie.

Maar Jansen maakte onlangs bekend niks meer met 50PLUS te maken willen hebben. Hij wil de komende verkiezingen meedoen voor de partij OPA. Tot aan de verkiezingen doopte hij de 50PLUS fractie om in OPA.

De naam 50PLUS is hierdoor weer beschikbaar gekomen. En die naam wordt nu door Boshuijzen weer geclaimd tot aan de verkiezingen.

Lijst 50PLUS
Geert Dales laat weten dat de partij op 19 januari de lijsttrekker bekend gaat maken. Wel is duidelijk dat Boshuizen dat niet wordt. Hij zal bij de verkiezingen als lijstduwer dienen.Lees het volledige artikel op de website van Omroep Flevoland via deze link.
Poll


Icedome gaat voor Almere veel goed doen!

Ja, zeker weten

Misschien

Nee, echt niet

Ik geef niks om schaatsen

Heerenveen had moeten winnen

Zoetermeer had moeten winnen

Alle polls