AlmereStart.nl wenst je een fijne Vrijdag
 
Verwijder blok
ZoekenGoogle Kruislinks
Verwijder blok
Filemeldingen


Op dit moment geen files

Bron: FileIndex.nl
Advertentie


Nieuwsartikel


Lelystad - Geen staking maar superhelden voor de klas

(Bron: Omroep Flevoland)
15 Mar 2019 om 12:40

Basisschool de Schakel uit Lelystad doet niet mee aan de landelijke onderwijsstaking. Wel wil de school aandacht vragen voor de lerarenproblematiek. "De kinderen hebben recht op onderwijs en we dachten: we maken er een ludieke actie van." zegt juf Johanna Koopmans. Daarom geven de leerkrachten les, verkleed als superheld.

De Schakel is in tegenstelling tot veel andere scholen wel open. Toch maken de medewerkers zich ernstig zorgen over de toekomst van het onderwijs. "De kinderen hebben recht op onderwijs en we dachten: we maken er een ludieke actie van", zegt Johanna Koopmans. Ze is verkleed als superheld en gaat vandaag door het leven als 'Super Juf'. Haar collega's op school zijn allemaal verkleed. "Alle mensen die in het onderwijs werken doen dat met passie, anders overleef je het niet. Dan ben je gewoon een superheld!"

De schooldeuren gingen rond half negen open. Op het schoolplein stonden de leerlingen te wachten. De superhelden kwamen hun leerlingen ophalen. Enkele kinderen waren ook verkleed als superheld om hun juf of meester te steunen.Lees het volledige artikel op de website van Omroep Flevoland via deze link.
Poll


Icedome gaat voor Almere veel goed doen!

Ja, zeker weten

Misschien

Nee, echt niet

Ik geef niks om schaatsen

Heerenveen had moeten winnen

Zoetermeer had moeten winnen

Alle polls