AlmereStart.nl wenst je een fijne Vrijdag
 
Verwijder blok
ZoekenGoogle Kruislinks
Verwijder blok
Filemeldingen


Op dit moment geen files

Bron: FileIndex.nl
Advertentie


Nieuwsartikel


Lelystad - Jongeren in Lelystad: 'Delen platgooien en opnieuw opbouwen'

(Bron: Omroep Flevoland)
15 Mar 2019 om 11:45

Voelen de Flevolandse jongeren zich verbonden met hun woonplaats? Zien ze zichzelf hier later nog wonen, of willen ze het liefst zo snel mogelijk weg? Wat maakt dat ze wel of niet trots zijn en wat voor dingen zouden ze graag veranderd willen zien in hun gemeente?In de videoreeks De Stem Van interviewt Marit Severijnse jongeren uit de verschillende gemeenten van Flevoland om daar antwoord op te krijgen.

Marit heeft het afgelopen halfjaar onderzoek gedaan naar jongeren en hun stemgedrag. Jongeren vinden politiek een ver van hun bed show, zo blijkt uit het onderzoek. Zij voelen zich niet aangesproken door de thema’s die aan bod komen. "Daarom heb ik in mijn video’s onderwerpen behandeld die zij wel belangrijk vinden", zegt Marit hierover.

Vandaag zie je hoe de jongeren in Lelystad denken over hun woonplaats.

Weet je nog niet op welke partij je moet stemmen? Dan kun je een stemhulp gebruiken, zoals de Stemwijzer en MijnStem. Voor alle informatie over de verkiezingen kun je kijken op de pagina van Flevoland Kiest.Lees het volledige artikel op de website van Omroep Flevoland via deze link.
Poll


Icedome gaat voor Almere veel goed doen!

Ja, zeker weten

Misschien

Nee, echt niet

Ik geef niks om schaatsen

Heerenveen had moeten winnen

Zoetermeer had moeten winnen

Alle polls