AlmereStart.nl wenst je een fijne Donderdag
 
Verwijder blok
ZoekenGoogle Kruislinks
Verwijder blok
Filemeldingen


Op dit moment geen files

Bron: FileIndex.nl
Advertentie


Nieuwsartikel


Zeewolde - Bejaarde weer vrijgesproken van seks met stiefzoon (26)

(Bron: Omroep Flevoland)
8 Nov 2018 om 21:03

Een man van 70 krijgt geen straf voor het seksuele contact dat hij had met zijn verstandelijk beperkte stiefzoon. De jongen was destijds 18, hij is inmiddels 26. 

De Zeewoldenaar werd eerder al vrijgesproken door de rechtbank, maar nu ook door het gerechtshof in Leeuwarden. Volgens het hof is er onvoldoende bewijs dat de stiefzoon geestelijk te beperkt was om weerstand te bieden. 

De Zeewoldenaar heeft een relatie met de vader (46) van de jongen. Zowel de vader als zijn zoon zijn verstandelijk beperkt. De Zeewoldenaar had een aantal keer seks met de jongen, die begeleid zelfstandig woont en geregeld een weekend bij het stel verblijft.

Het Openbaar ministerie eiste een contactverbod en opnieuw twaalf maanden cel, waarvan vier maanden voorwaardelijk. 

'Hij had het naar z'n zin'
Volgens de man, zelf vader van een 46-jarige dochter, was er geen sprake van dwang. "Hij had het bij ons naar z'n zin, maar we lagen niet elk weekend te rollebollen", zei hij. 

Het Openbaar Ministerie hield hem voor dat de jongen het verstandelijk niveau had van een achtjarige, met autootjes speelde en niet in staat was om zijn grenzen aan te geven. "Dat is mij nooit opgevallen", reageerde de man. Volgens hem is de jongen niet dom. "Hij kan meer dan hij wil bereiken."

 Lees het volledige artikel op de website van Omroep Flevoland via deze link.
Poll


Icedome gaat voor Almere veel goed doen!

Ja, zeker weten

Misschien

Nee, echt niet

Ik geef niks om schaatsen

Heerenveen had moeten winnen

Zoetermeer had moeten winnen

Alle polls