AlmereStart.nl wenst je een fijne Maandag
 
Verwijder blok
ZoekenGoogle Kruislinks
Verwijder blok
Filemeldingen


Op dit moment geen files

Bron: FileIndex.nl
Advertentie


Nieuwsartikel


Zeewolde - Snackbar De Leeuw mag niet meer verkopen op bedrijventerrein

(Bron: Omroep Flevoland)
6 Dec 2018 om 10:20

De Leeuw Snacks uit Zeewolde moet stoppen met de verkoop van broodjes en andere snacks vanuit een pand op een bedrijventerrein. Dat laat de gemeente weten. De snackbar zit aan de Mast en volgens het bestemmingsplan mag daar geen horecazaak gevestigd zijn.

De gemeente eist dat de onderneming voor 1 juli 2019 stopt met de activiteiten aan de Mast. Als de eigenaar doorgaat krijgt hij een dwangsom van 5.000 euro per maand. Het maximale bedrag kan oplopen tot 25.000 euro.   

Eigenaar Frank laat weten met 'zijn bek vol tanden te staan' en dat hij 'wel kan huilen'. Hij heeft niks van de gemeente gehoord over deze situatie. "Het contact verliep moeizaam", zegt De Leeuw. "Maar we bestaan al wel bijna vijf jaar ondertussen." 

Toch kwam het bericht niet helemaal onverwachts voor De Leeuw. Controleurs van de gemeente zijn meerdere keren bij de snack-ondernemer geweest. De gemeente laat weten niet te willen afwijken van het huidige bestemmingsplan.Lees het volledige artikel op de website van Omroep Flevoland via deze link.
Poll


Icedome gaat voor Almere veel goed doen!

Ja, zeker weten

Misschien

Nee, echt niet

Ik geef niks om schaatsen

Heerenveen had moeten winnen

Zoetermeer had moeten winnen

Alle polls